Testimoniale

Vandute de CGA HOME CONSULTING
“Va multumesc pentru profesionalism si interesul oferit in a-mi gasi apartamentul dorit. ”
Carmen V.
“Am fost multumit de colaborare si recomand serviciile companiei.”
Leonardo C.
“Am apreciat implicarea consultantului pentru a gasi un apartament pliat pe dorintele noastre. ”
Elena S.
“Multumim consultantului si recomandam serviciilor acestuia tuturor celor care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. ”
Mihai P.
“Am cumparat o prima proprietate in Bucuresti prin CGA si o caut deja pe a doua tot prin serviciile dumnealor. Dl. Apetri este singurul agent imobiliar, cel putin din multi altii pe care i-am contactat personal, care raspunde prompt la solicitari si intelege disponibilatatea limitata a clientilor in timpul zilei si a saptamanii normale de lucru. Am facut nenumarate vizite seara, in weekend si in jurul perioadelor de sarbatori la diverse proprietati; nu este deci de mirare ca am gasit proprietatea corespunzatoare cu ajutorul dumnealui. Serviciile administrative asigurate atat de dl. Apetri cat si de catre secretariatul si biroul notarial de care se serveste au fost deasemenea indeplinite pe deplin satisfacator. Sper acum intr-o colaborare la fel de eficienta si pentru o a doua proprietate pe care o caut in capitala. Multumiri atat d-lui Apetri cat si d-rei Radu pentru sprijinul constant pe care l-au acordat.”
Veronica J.
“Eficientizarea timpului alocat vizionarilor a fost primul aspect care m-a impresionat la aceasta agentie. Serviciile de calitate, promptitudinea si dinamica agentiei m-au facut sa recomand aceasta agentie si prietenilor mei interesati de inchirierea unei proprietati. ”
Camelia V.
“Cand am cumparat casa pe care ne-am dorit-o, practic am inceput un nou capitol in viata noastra. Fiind pentru prima oara cumparatori am avut nevoie de multe informatii, nu cunosteam detalii privind procesul de achizitie al proprietatii.Agentul imobiliar ne-a fost de mare ajutor, ne-a ghidat la fiecare pas, putem spune ca asteptarile ne-au fost depasite.”
Nicoleta P.
“Dupa o perioada de 5 luni in care am promovat apartamentul pe care il detin, agentia CGA m-a ajutat sa vand apartamentul relativ rapid, vizionarile au avut rezultatul dorit, fara timp pierdut. Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada.”
Daniela G.
“Consultanta imobiliara oferita, suportul informational primit, corectitudinea si promptitudinea agentului imobiliar ne-a ajutat sa gasim apartamentul dorit. Fara vizionari inutile, timp pierdut sau stres, profesionalismul agentului si-a spus cuvantul. Va multumim pentru efortul depus.”
Florin S.
“Va multumim pentru promptitudine, pentru rabdare si toate informatiile oferite, din experienta avuta cu alte agentii imobiliare, am fost reticenti in colaborare initial, dar pe parcurs am ramas impresionati de interesul si devotamentul consultantului imobiliar. Nu am primit doar informatii despre piata imobiliara, am primit consultanta, sfaturi esentiale in privinta achizitionarii casei mult dorite. Va multumim pentru serviciile oferite.”
Mihaela si Mihai A.

Vandute de CGA HOME CONSULTING

Te ajutam pas cu pas in gasirea locuintei perfecte