Privilege Residence Otopeni

  • 3, 4 Camere
  • Privilege Residence Otopeni
  • De la 96-160
De la € 130,000 +TVA *
* TVA 5% sau 19% in conditiile legii
Aranjeaza o vizionare

Descriere

Cand stilul, luxul si linistea se vor reuni, abia atunci veti putea spune ca locuiti in apartamentul mult visat! Privilege Residence Otopeni va invita la o viata rupta de aglomeratia capitalei, dar in acelasi timp in stransa legatura cu ea.
Pentru ca este situat in zona de nord a capitalei, in apropierea Aeroportului International Henri Coanda si imediat langa padurea Petresti, Privilege Residence Otopeni este clubul rezidential care se va incadra perfect in asteptarile dumneavoastra!
Situat la marginea orasului, dar in acelasi timp la cateva minute de el si de locurile care va pot asigura confortul, inconjurat de spatii verzi pe care cu greu le mai puteti gasi in mijlocul orasului. Accesul catre zona rezidentiala se face direct din DN1 (Soseaua Bucuresti-Ploiesti).
Zona de nord a capitalei s-a transformat intr-un nou mod de viata, separat de traiul aglomerat din mijlocul capitalei, atragand in jurul ei spatii comerciale puternice.
Complexul se afla la 2 minute de DN 1 Bucuresti-Ploiesti din care se face accesul direct pe Strada Radarului nr. 9 F, la 5 minute de Aeroportul International Henri Coanda, 7 minute de centura Bucurestiului, 10 minute de Baneasa Shopping City, 15 minute de Casa Presei si 30 minute de Hotel Intercontinental.

In Privilege Residence, va puteti bucura de urmatoarele facilitati de lux:
• finisaje moderne – stil occidental;
• AC in fiecare camera prin vectiloconvectoare;
• toate camerele dispun de cablu TV, telefonie fixa si internet;
• baile sunt finisate cu piatra si granit, complet echipate;
• cladirea se incadreaza din punct de vedere technic in Clasa A (consum energetic redus);
• apartamentele sunt complet mobilate, bucatariile utilate cu frigider, congelator, masina de spalat vase, cuptor, plita, hota, marca Franke, aspirator, ustensile de bucatarie inclusiv vesela si tacamuri;
• dormitoarele sunt mochetate, mobilate cu mobilier de lux import Olanda Bloom Project, inclusiv saltele si lenjerie de pat.
• cota parte indiviza de teren cu suprafete intre 140 si 211 mp;
• fiecare apartament beneficieaza de un loc de parcare gratuit pentru fiecare locatar, existand in plus locuri de parcare si pentru vizitatori.

In cadrul complexului veti beneficia de o piscina interioara exclusiv pentru locatarii complexului. Piscina este acoperita si incalzita, cu o dimensiune de 14m lungime, latime 5,70m si adancime intre 1,35-1,55m de care va puteti bucura oricand. De asemenea beneficiati de sauna si de un spatiu de relaxare.

Curtea complexului este complet amenajata cu alei interioare, vegetatie, are montat un sistem de irigare automat si este complet iluminata pe timpul noptii. De asemenea in curtea interioara a complexului exista un spatiu de joaca amenajat exclusiv pentru copii locatarilor complexului.

Accesul in complex se va face pe baza de cartela si videointerfon, existand si un sistem cu bariera cu protectie la inchidere.

Complexul Privilege Residence este montorizat cu un sistem de supraveghere, cu 17 camere video.

Detalii

  • Zonă: Otopeni

Te ajutam pas cu pas in gasirea locuintei perfecte